Oplossingen voor langere tijd comfortabel zitten in een rolstoel

Is langdurig zitten een probleem? Verhoogde kans op decubitus? Met Aleidis zitsystemen kunt u langer deelnemen aan activiteiten met familie en vrienden. 

Waarom een zitsysteem?

Lang zitten kan voor veel mensen leiden tot ernstige problemen. Pijn en decubitus zijn de meest voorkomende gevolgen. Zeker voor mensen die door een ziekte of ouderdom de dag grotendeels in bed doorbrengen. Voor het fysieke en zeker ook mentale welzijn is het dan van cruciaal belang om nog onder de mensen te kunnen zijn. Een zitsysteem voor de rolstoel is dan de perfecte oplossing. Deze maakt het mogelijk om nog wél een aantal uur te kunnen wandelen in het park, of aan te schuiven aan het diner.  Zo wordt meedoen vanzelfsprekend!

Onze producten

Wij leveren diverse producten en accessoires om langere tijd in een rolstoel zitten comfortabeler te maken. Een van onze producten is het Nuage zitsysteem. Dit is een comfortabele zitting gericht op gelijkmatige drukverdeling om decubitus te voorkomen. Meer informatie over de Nuage vindt u op de website www.nuagezitsystemen.nl.
Hieronder treft u een greep uit onze producten. Wilt u weten wat wij u allemaal kunnen bieden aan zitsystemen, neem dan contact met ons op

Onze maatwerk zitsystemen

Revalidatiehulpmiddelen worden ingezet in hele specifieke en uiteenlopende situaties. Dat vraagt vaak om maatwerk. Daarom zijn vrijwel al onze producten ook in maatwerk te verkrijgen. Daarbij kan het gaan om enkelstuks maatwerk, maar ook om seriematig maatwerk. Werkt een maatwerk product goed voor uw doelgroep, dan kunnen wij dat exclusief voor u in series gaan produceren.

Bent u op zoek naar een zitsysteem, een onderdeel daarvan, een halffabricaat of accessoire dat wij niet standaard in ons assortiment hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen met uw specialisten gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Enkel stuks of seriematig? Wij gaan voor u aan de slag.

Onze klanten van zitsystemen

Producten, onderdelen van producten en accessoires kunnen via vele routes bij de eindgebruiker terecht komen. Zitsystemen worden doorgaans voorgeschreven. Daarom vinden onze producten hun weg naar de eindgebruiker meestal via onderstaande klanten.

Ontwikkelt en produceert u rolstoelen en wilt u deze voorzien van oplossingen tegen decubitus? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijke oplossingen. Wij kunnen voor u het complete systeem verzorgen, maar kunnen ook onderdelen van een systeem voor u maken.

Levert u in opdracht van gemeenten, zorginstellingen of particulieren rolstoelen uit? Wilt u deze rolstoelen voorzien van een oplossing tegen decubitus? Wij denken graag met u mee om een enkele rolstoel of een hele serie rolstoelen te voorzien van een passend zitsysteem.

Hoewel ergotherapeuten en behandelaars niet zelf producten bij ons af zullen nemen, hebben zij wel een belangrijke rol om onze producten bij de eindklant te krijgen. Bent u als ergotherapeut of behandelaar (huisarts, specialist) betrokken bij het langer thuis kunnen wonen van een client of werkt u in een zorginstelling, dan is het van belang om goede kennis te hebben van beschikbare producten. Wilt u meer weten over onze producten die bij kunnen dragen aan het welzijn van clienten, al dan niet in eigen huis, neem dan contact met ons op.

background-qs5x.jpg
Marcel Schevers

Sunrise Nederland

“Onze boodschap is ‘Improving People’s Lives’, en dat sluit bij Aleidis heel goed aan…

Een nuchtere passie voor zitten

Alle zitsystemen van Aleidis worden volledig geproduceerd in Borne. Het professionele en gedreven team maakt met de bekende Twentse nuchterheid hoogwaardige producten om zitten vanzelfsprekend comfortabel te maken. Ook als dit niet meer vanzelfsprekend is.

We maken zitoplossingen voor mensen met een zorgbehoefte. Patiënten wil ik ze niet noemen. Juist wanneer het echt nodig is en niet voortkomt uit luxe, is comfort een absolute voorwaarde. Het zijn mensen, die we in een kwetsbare levensfase nog zoveel mogelijk levenskwaliteit toewensen. Zitten in een comfortabele rolstoel zorgt voor de mogelijkheid om deel te blijven nemen, een groot goed wanneer het alternatief feitelijk het liggen op bed is.”

Rob Siemerink, bedrijfsleider

Neem contact op

Wij staan u graag te woord! Vul het formulier in of zie hieronder onze contactgegevens.

Scroll naar boven