Aangepaste meubelen passend bij verschillende beperkingen

Hebben uw klanten behoefte aan een aangepaste stoel, bank of bed? Graag gaan wij met u op zoek naar een oplossing passend bij de fysieke of mentale behoeften van uw doelgroep.

Voor comfort en welbehagen

Standaard meubels, zoals deze op de meubelboulevards worden verkocht voldoen voor mensen met een beperking lang niet altijd aan de behoeften. Wij ontwikkelen samen met onze klanten specifieke meubels passend bij specifieke behoeften. Onze huidige meubels richten zich met name op het mentale welzijn van de eindgebruiker. Ze bieden extreme geborgenheid waardoor de gebruiker tot rust komt.

Onze producten

Onze stoelen kenmerken zich door hoog comfort. Ze zijn slijtvast en waterdicht geproduceerd. Het frame is zo ontworpen dat het licht flexibel is, waar u langzaam kunt “schommelen” in de stoel. Dit bevordert het tot rust komen. Wij doen onze inspiratie op met top stoffeerwerk voor toonaangevende ontwerpers, ateliers, winkels en meubelproducenten

Onze maatwerk meubelen

Revalidatiehulpmiddelen worden ingezet in hele specifieke en uiteenlopende situaties. Dat vraagt vaak om maatwerk. Veel van onze producten zijn daarom ook verkrijgbaar in maatwerk, afgestemd op de specifieke wensen en situatie van uw klant. Maatwerk oplossingen voor meubels zijn complex, maar eenmaal ontwikkeld doorgaans toepasbaar voor meer klanten. Staat u op het punt om voor een specifieke doelgroep een stoel, bank of bed te ontwikkelen, neem dan contact met ons op. Gezamenlijk kunnen we komen tot de perfecte oplossing.

Onze klanten van meubelen

Onze meubels verkopen wij niet direct aan de gebruiker.  Verkoop verloopt via onze partners die bij de mensen thuis komen. Zo kunnen zij in overleg met de gebruiker en eventueel behandelaar tot de perfecte oplossing komen. Wij kennen daarin de volgende klantgroepen.

Ziet u in de markt een kans voor een specifiek ontworpen meubel voor een specifieke doelgroep? Wij gaan graag met u de uitdaging aan om tot de perfecte oplossing te komen. 

Heeft u cliënten waarbij het lastig is om tot een passende oplossing te komen als het gaat om meubilair. Wij denken graag met u mee.

Aangepaste meubels komen vaak in aanmerking voor vergoeding vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Bent u belast met de uitvoer van de WMO en wilt u weten of wij voor uw klanten een oplossing hebben of kunnen ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

Hoewel ergotherapeuten en behandelaars niet zelf producten bij ons af zullen nemen, hebben zij wel een belangrijke rol om onze producten bij de eindklant te krijgen. Bent u als ergotherapeut of behandelaar (huisarts, specialist) betrokken bij het langer thuis kunnen wonen van een client of werkt u in een zorginstelling, dan is het van belang om goede kennis te hebben van beschikbare producten. Wilt u meer weten over onze producten die bij kunnen dragen aan het welzijn van clienten, al dan niet in eigen huis, neem dan contact met ons op.

Veel contact met de klant en gebruiker

Het ontwerpen en produceren van een meubel kost veel tijd. We hebben daarbij intensief contact met de klant en de eindgebruiker. Herhaaldelijk een prototype bouwen of aanpassen en testen bij de klant wordt dan dagelijks werk. Meerdere van onze filialen zijn betrokken bij de ontwikkeling en productie, in Capelle aan den IJssel komt alles samen tot een kant en klaar product.

“Eindklanten zitten vaak al jaren te tobben met een juiste oplossing voor zitten en/of liggen. Het geeft een grote glimlach op het gezicht als wij dan een passend meubel kunnen leveren”.

Jaco Huisman, stoffeerder

Neem contact op

Wij staan u graag te woord! Vul het formulier in of zie hieronder onze contactgegevens.

Scroll naar boven