Onderdelen voor rolstoelen, bedden
en andere (revalidatie) hulpmiddelen voor de cure en care sector

In de markt zijn veel standaard hulpmiddelen te koop. Maatwerk onderdelen of accessoires zorgen voor een passende oplossing voor de gebruiker. Bent u op zoek naar onderdelen of accessoires?

Een wereld aan onderdelen

Er zijn vele redenen om onderdelen van hulpmiddelen te vervangen of toe voegen. Rolstoelen, scootmobielen, bedden en andere specifieke hulpmiddelen worden doorgaans kostenefficiënt en in grote aantallen geproduceerd. Dan ontstaat al snel de wens of de behoefte om daar onderdelen aan toe te voegen of te vervangen. Ook vanuit slijtage of hergebruik kan de behoefte ontstaan om onderdelen te vervangen. Aleidis zet nadrukkelijk in op circulair. Door herstoffering dragen we bij aan het verlagen van de kosten in de gezondheidszorg en het realiseren van de Green Deal doelstellingen van u als klant. 

Onze producten

Wij produceren en leveren een uiteenlopend pakket aan onderdelen. Het gaat daarbij om bepolstering voor alle typen maatwerk en series zittingen, ruggen, voetplaten, armleggers, werkbladen, ijzerwerk en positioneringsmiddel (broek/hesje/gordel), maar ook bepolsterde delen van bedden en wandbepolstering. Daarnaast leveren wij diverse steunen en beugels voor de scootmobielen en rolstoelen voor het dragen van bijvoorbeeld werkbladen, zuurstofflessen en paraplu’s. Naast de bepolsterde beddelen leveren wij tenten voor bedden, zodat gebruikers het bed niet uit kunnen en zich niet kunnen bezeren aan de beddelen. Produceert en assembleert u zelf (eind)producten, dan kunnen wij u ook halffabrikaten aanleveren, zoals bijvoorbeeld houten freesdelen voor uw bepolstering.

Onze maatwerk parts

Revalidatiehulpmiddelen worden ingezet in hele specifieke en uiteenlopende situaties. Dat vraagt vaak om maatwerk. Veel van onze producten zijn daarom ook verkrijgbaar in maatwerk, afgestemd op de specifieke wensen en situatie van uw klant. Wij kunnen voor u enkelstuks producten volledig op maat maken. Heeft u behoefte aan grotere series producten die afwijken van onze standaardproducten? Dan ontwikkelen en produceren wij exclusief voor u grotere series op maat. Enkelstuks maatwerk of grote series op maat? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Onze klanten van parts

Wij werken voor verschillende partijen in de distributieketen van hulpmiddelen als het gaat om onderdelen en accessoires. Hieronder vind u een overzicht van de klantgroepen die wij bedienen.

Produceert of assembleert u hulpmiddelen en kunt u bepaalde onderdelen niet zelf produceren? Of wilt u onderdelen van de productie gaan uitbesteden? Wij denken graag mee welke onderdelen wij voor u kunnen produceren.

Verhandelt, of wellicht importeert u fysieke hulpmiddelen? Wilt u deze hulpmiddelen enkelstuks of in grotere aantallen geschikt maken voor specifieke doelgroepen? Wij kunnen u in veel gevallen de onderdelen leveren om een rolstoel, scootmobiel, bed of stoel te optimaliseren voor de klant. Algemene oplossingen, of oplossingen exclusief voor u? Het behoort beide tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Levert u in opdracht van gemeenten, zorginstellingen of particulieren rolstoelen uit? Bestaat de behoefte om deze hulpmiddelen specifieker af te stemmen op de behoefte van de gebruiker? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Hoewel ergotherapeuten en behandelaars niet zelf producten bij ons af zullen nemen, hebben zij wel een belangrijke rol om onze producten bij de eindklant te krijgen. Bent u als ergotherapeut of behandelaar (huisarts, specialist) betrokken bij het voorschrijven van hulpmiddelen? Moeten deze hulpmiddelen passend worden gemaakt voor de behoefte van uw cliënt? Samen met de verstrekker waar u mee samenwerkt kunnen we tot de perfecte oplossing komen.

Atlas Kidtech
Maarten Breuring

Atlas Kidtech

“Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Hepacare. Wij waren destijds op zoek naar een lokale stoffeerderij waar wij snel en kundig mee kunnen schakelen…”

Ouderwetse ambacht én moderne technologie

De meeste onderdelen die wij leveren komen van Aleidis Geffen. Van oudsher is dit een stoffeerderij, maar vandaag de dag vinden er veel meer activiteiten plaats. In samenwerkig met de andere vestigingen worden inkoopdelen, grondstoffen en halffabrikaten samengevoegd tot eindproducten of onderdelen. Alles met de grootste zorg om kwaliteit, veiligheid en comfort voor de eindgebruiker te kunnen waarborgen. 

“Het ene moment sta je met een figuurzaag of naald en draad in hand, het volgende moment sta je een geavanceerde cutter CNC te programmeren. Het ouderwetse ambacht gecombineerd met moderne productietechnieken maakt het werk afwisselend en uitdagend”

Joey den Brok, stoffeerder

Neem contact op

Wij staan u graag te woord! Vul het formulier in of zie hieronder onze contactgegevens.

Scroll naar boven